[Új] SEOCopy Workshop

Kerülj a Google első oldalára és szerezz weboldal látogatókat éjjel-nappal.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Üres lappal jössz, kész cikkel mész.

Segítek hogy a világ megismerje a márkád

Varga Daniella vagyok, online marketing szakértő. A célom, hogy naprakész a gyakorlatban is használható marketing tudással segítsem az üzleted fejlesztését. Legyen szó márkaépítésről vagy ügyfélszerzésről, segítek megtanulni hogy érheted el a célcsoportodat az online marketing eszközeivel.

Ez a blog neked szól, ha:

  • marketingesként egyedül vagy kis csapatban felelsz a teljes marketing tevékenységért
  • vállalkozó vagy és szeretnéd hatékonyan folytatni a marketing tevékenységed
  • cégvezető vagy, aki szeretné jobban átlátni a marketing folyamatokat 

Miért tarts velem?

Évekig egy fős marketing csapatként minden marketing területhez értenem kellett egy kicsit. Ez kezdőként nagyon nehéz volt, mivel az online marketing szerteágazó, komplex terület. Nem véletlen, hogy a marketing szakemberek legtöbb esetben specializálódnak valamelyik szakterületre. A cégek, ahol megtehetik, több fős marketing csapatokat alkalmaznak.

De nem mindenkinek van erre lehetősége. Kis cég marketingeseként, freelancerként vagy éppen vállalkozóként neked kell minden marketing szakterületet ellátnod. Ilyen esetben gyakran már azt is nehéz eldönteni, hogyan kezdjünk neki vagy hogy milyen marketing területre fókuszáljunk.

Mikor 2014-ben elkezdtem marketinggel foglalkozni nem volt gyakorlati tapasztalatom. A cégben egyedüli marketingesként nem volt senki akitől tanulhattam volna, mindent online forrásokból, kurzusokból és a mindennapi munka során tanultam meg.

Az alapok és fogalmak megismeréséhez ez elég volt, de ahogy telt az idő egyre több felületes, semmitmondó, egymást ismétlő cikkekkel és oktatóanyaggal találkoztam. Tovább nehezítette a helyzetet, hogy kevés jó, magyar nyelvű, magyar piacra fókuszáló tartalommal találkoztam.

És hogy miért is indítottam a blogot? Mert elegem lett az általánosságokat ismételgető blog posztokból. Mert belefáradtam, hogy nem találok választ a kérdéseimre. Mert meguntam az olyan tippeket és trükköket, amik teljes marketing csapatokkal számolnak és nem gondolnak azokra akik egy személyben végzik az összes marketing feladatot.

Szeretnék segíteni mindenkinek, aki valamiért egyedül van a marketing feladatokkal, magát képzi és hatékonyabban szeretné felhasználni az idejét hogy a megfelelő eszközökre fókuszálhasson.

Szeretném ha NEKED könnyebb dolgod lenne a marketinggel, mint amilyen nekem volt.

marketing segítségre van szükséged? vagy csak kérdésed van?
Írj bátran!

Send this to a friend