Segítek, hogy a világ megismerje a márkád

Varga Daniella vagyok, online marketing szakértő. A célom, hogy naprakész a gyakorlatban is használható marketing tudással segítsem az üzleted fejlesztését. Legyen szó márkaépítésről vagy ügyfélszerzésről, segítek megtanulni hogy érheted el a célcsoportodat az online marketing eszközeivel.

Ez a blog neked szól, ha:

 • marketingesként egyedül vagy kis csapatban felelsz a teljes marketing tevékenységért
 • vállalkozó vagy és szeretnéd hatékonyan folytatni a marketing tevékenységed
 • cégvezető vagy, aki szeretné jobban átlátni a marketing folyamatokat 

Miért tarts velem?

Évekig egy fős marketing csapatként minden marketing területhez értenem kellett egy kicsit. Ez kezdőként nagyon nehéz volt, mivel az online marketing szerteágazó, komplex terület. Nem véletlen, hogy a marketing szakemberek legtöbb esetben specializálódnak valamelyik szakterületre. A cégek, ahol megtehetik, több fős marketing csapatokat alkalmaznak.

De nem mindenkinek van erre lehetősége. Kis cég marketingeseként, freelancerként vagy éppen vállalkozóként neked kell minden marketing szakterületet ellátnod. Ilyen esetben gyakran már azt is nehéz eldönteni, hogyan kezdjünk neki vagy hogy milyen marketing területre fókuszáljunk.

Mikor 2014-ben elkezdtem marketinggel foglalkozni nem volt gyakorlati tapasztalatom. A cégben egyedüli marketingesként nem volt senki akitől tanulhattam volna, mindent online forrásokból, kurzusokból és a mindennapi munka során tanultam meg.

Az alapok és fogalmak megismeréséhez ez elég volt, de ahogy telt az idő egyre több felületes, semmitmondó, egymást ismétlő cikkekkel és oktatóanyaggal találkoztam. Tovább nehezítette a helyzetet, hogy kevés jó, magyar nyelvű, magyar piacra fókuszáló tartalommal találkoztam.

És hogy miért is indítottam a blogot? Mert elegem lett az általánosságokat ismételgető blog posztokból. Mert belefáradtam, hogy nem találok választ a kérdéseimre. Mert meguntam az olyan tippeket és trükköket, amik teljes marketing csapatokkal számolnak és nem gondolnak azokra akik egy személyben végzik az összes marketing feladatot.

Szeretnék segíteni mindenkinek, aki valamiért egyedül van a marketing feladatokkal, magát képzi és hatékonyabban szeretné felhasználni az idejét hogy a megfelelő eszközökre fókuszálhasson.

Értékrendem

Érték

Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan adj valódi értéket minél több embereknek és juttasd el a megoldást a problémához.

Gyakorlat

Az elmélet helyett a gyakorlati tudásban hiszek, így az oktatóanyagaim is erre épülnek: gyorsan sok gyakorlati infót adnak át, egyszerűen és érthetően.

Rendszer

A sikeres marketing az én szememben rendszerekben gondolkozik. Olyan folyamatokra épül, ami a vevőd kezét fogja a találkozástól a vásárlásig és még tovább.

Tudás

Hiszem, hogy az egyik legjobb befektetés, ha önmagunkba, a tudásunkba fektetünk. Éppen ezért a tudás megszerzése és átadása nálam mindig első a prioritási listán.

maradjunk kapcsolatban

Több csatornán is jelen vagyok, mindenhol egyedi és értékes tartalommal:

Facebook
A Facebook oldalamon minden héten több új tartalommal várlak:
 • Marketing mítoszokat veszek górcső alá
 • Gyakori tévhiteket és korlátozó hiedelmeket vesézek ki
 • Valós életből vett marketing példákat hozok, amikből te is inspirálódhatsz
 • és még sok mást

Megnézem

Zárt Facebook csoport
Csatlakozz a Modern Marketing Blog Közösségéhez, és fejleszzük együtt 🙌 a vállalkozásodat!
A csoportban a hangsúly a 💯-ban megvalósításon és a gyakorlaton van. Itt gyakorlati segítséget kapsz marketingben, online vevőszerzésben vagy éppen, ahol szükséged van rá.
Minden kérdésre személyesen válaszolok, 1-2 napon belül.
⬇️ ⬇️ ⬇️
Emellett a csoportban RENDSZERES AKTIVITÁSOK várnak:
Kérdezz-kedd: 9.00-18.00ig folyamatosan elérhető vagyok és 1 órán belül válaszolok bármilyen kérdésre. (Főleg marketinggel kapcsolatban, de Jóbarátok, Marvel és Start Wars témákban is kiterjedt ismeretekkel rendelkezek 😉)
✅ Nincsenek “hülye kérdések”, nagyképű mindentudók és kötözködő trollok sem – ezt személyesen garantálom neked! 🎉
🏅 1ről a 2re péntek: megosztok egy olyan eszközt, rendszert, megvilágosodást, ami segített azon a héten leküzdeni egy marketing problémát nekem vagy valamelyik ügyfelemnek
🙋‍♀️ Havi 1 élő kérdezz-felelek: minden hónap utolsó csütörtökjén
1 órán keresztül élőben válaszolok bármilyen marketing kérdésre.
🎯 Kihívások: a csoportban rendszeresen indulnak kihívások, mindig valamilyen cél megvalósítása érdekében: forgalom generálás, feliratkozó gyűjtés, új vevőszerzés, weboldal sebesség növeles, stb. Ezekbe csak itt tudsz becsatlakozni.
Youtube

A most induló Youtube csatornámon izgalmas és hasznos videókat találsz:

 • “Hogyan” videók, amiben egy-egy problémára hozok gyors videós útmutatót
 • Eszközbemutatók: hogyan hozd ki a maxot a marketing eszközökből
 • Marketing Mindset Reset: egy hamarosan induló rovat, ahol a marketing szemléletmód átformálásáról lesz szó. Ez elengedhetetlen a sikerhez.
 • Kampány és folyamatelemzések, ahol más sikeres folyamatokat veszek górcső alá
 • És még több minden

Megnézem

Instagram

A szintén újdonsült Instagram oldalamon a praktikusságé a főszerep:

 • praktikus mobil appok, weboldalak, szoftverek, bővítmények, amiketet imádok
 • marketing okosságok, amiket bárcsak korábban tudtam volna
 • marketing és produktivitás tippek
 • és ez csak az ízelítő 🙂

Megnézem

Szeretném ha NEKED könnyebb dolgod lenne a marketinggel, mint amilyen nekem volt.

marketing segítségre van szükséged? vagy csak kérdésed van?
Írj bátran!