Privát Marketing

Mentorálás

Egy barátságos beszélgetés, Veled és a vállalkozásoddal a középpontban.

Próbálj ki egy ingyenes konzultációt, hogy megtudd, miről szól a mentorral közös munka. Nulla eladás, csupa figyelem.

“A megfelelő tanácsokkal, elszámoltathatósággal és személyes segítséggel erős alapot építhetsz a személyes vállalkozásodnak. Segítek megtalálni a fókuszt, kitisztítani a marketing ködöt, legyőzni a halogatást, felállítani a megfelelő rendszereket, és gyakorlati technikákat alkalmazni, hogy elérd a bevételt, amit szeretnél.”

Miről szól valójában a
privát mentorálás?

A mentorálás egy folyamat, ahol egy tapasztalt mentorral egy egyszerű, konkrét cselekvési tervet dolgozol ki, ami segít kézzelfogható lépéseket tenni céljaid felé.

Nem egy több százezres tömeg programra vállalsz kötelezettséget – minden egyes ülés az igényeidre van szabva, hogy pontosan azt nyújtsa, amire szükséged van, amikor szükséged van rá – nem többet és nem kevesebbet.

jelek, hogy készen állsz a privát mentorálásra

1

Mostanában nem érzed a szikrát. Sőt, a mindennapi kihívások és a vállalkozásod növekedése között valójában túl nyomasztónak érzed, hogy a céljaid elérésére gondolj.

2

Úgy érzed, hogy szükséged van egy partnerre – valakire, aki tanácsot ad a stratégiával kapcsolatban, objektív és őszinte nézőpontot kínál a döntésekhez, és segít eligazodni a trükkös marketing beszélgetésekben, az érdeklődőtől a vásárlásig.

3

Túl sokáig bíztál abban, hogy a vevők varázsütésre megjelennek. Át kell venned az irányítást, mielőtt a káosz elevenen felfal.

4

Úgy érzed, hogy szükséged van egy partnerre – valakire, aki tanácsot ad a stratégiával kapcsolatban, hangtálcát kínál a döntésekhez, és segít eligazodni a trükkös marketingbeszélgetésekben, az érdeklődőtől a projektig.

5

Már építed a vállalkozásodat, és tudod, hogy jobban is csinálhatnád, de úgy érzed, hogy a jelenlegi tudásoddal nem tudsz a következő szintre lépni.

6

Úgy érzed a jelenlegi információ áradat főleg káoszt teremtett a fejedben, mint rendszert és fogalmad sincs mi legyen a következő lépés a vállalkozásodban.

7

Félelmetes mennyiségű marketing feladat vár, amiket már hónapok, esetleg évek óta el akarsz végezni. Tudod, hogy képes lennél a marketinggel haladni, ha tudnád mire, mikor és mennyit szánj a korlátozott idődből.

8

Azt gondolod, hogy az élet csodálatos lenne, ha csak olyan vevőid lennének, akik értékelik a vállalkozásodat. Hol vannak ezek?

Hogyan működik a privát mentorálás?

b

1. Alapozó Kérdőív

A közös munkánk a Alapozó Kérdőívemmel kezdődik, amely a növekedési terved alapjává válik.

2. Cselekvési terv

A kezdeti konzultáción elmélyedünk a céljaidban és felmérjük a közvetlen kihívásaidat. Az ülés végére tisztábban látod majd az irányt és a tennivalókat.

3. Közös munka

Közösen megvalósítjuk a cselekvési terved rendszeres elszámoltathatóság és útmutatás segítségével.

varga daniella online marketing szakértő

KI vagyok én?

Varga Daniella vagyok és a célom, hogy segítsek megszólítani a célközönséged és sikerre vinni a vállalkozásodat. Mindezt gyakorlati marketing eszközökkel.
Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan adj valódi értéket minél több embereknek és juttasd el a megoldást a problémához.

foglalj időpontot
Egy kötetlen beszélgetésre

Ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, és kíváncsi vagy milyen egy mentorral dolgozni, próbáld ki az ingyenes 30 perces beszélgetést, hogy ízelítőt kapj abból, milyen a privát marketing coaching.

Válaszolok minden, a vállalkozásoddal kapcsolatos kérdésedre, és adok pár ötletet és módszert, amit az elmúlt években alakítottam ki marketing szakértőként.

Ez tényleg egy ingyenes mentorálási ülés, így nincs nyomás, hogy elkötelezd magad. De ha a hívás végén többet szeretnél megtudni arról, hogyan segíthetnék továbblépni, felvázolom hogyan tudnék a legjobban segíteni a vállalkozásod növekedésében.