Mindset & marketing mentorálás

Építsük fel együtt az egyedi organikus ügyfélszerző rendszered.

Próbálj ki egy ingyenes konzultációt, hogy megtudd, miről szól a mentorral közös munka. Nulla eladás, csupa figyelem.

“A megfelelő tanácsokkal, elszámoltathatósággal és személyes segítséggel erős alapot építhetsz a személyes vállalkozásodnak. Segítek megtalálni a fókuszt, kitisztítani a marketing ködöt, legyőzni a halogatást, felállítani a megfelelő rendszereket, és gyakorlati technikákat alkalmazni, hogy elérd a bevételt, amit szeretnél.”

Jöhet több ügyfél organikusan?

Én lehetek ebben a mentorod.

Ha már vannak ügyfeleid, de szeretnél automata ügyfélszerző rendszert, ami tálcán hozza az ügyfeleket akkor is ha nem költesz hirdetésre, akkor jó helyen jársz.

A mentorálás során kidolgozunk egy konkrét ügyfélszerző folyamatot az alapoktól egészen a kész rendszerig. Egy pontos cselekvési tervvel, ami segít kézzelfogható lépéseket tenni céljaid felé.

Ezért éri meg a mentor program

Maximálisan személyre szabott

Ez nem egy sztenderdizált tömegprogram. Itt minden pontosan a te vállalkozásodra, a te erősségeidre, a te közönségedre lesz szabva. Nem maradsz le, nem lesz felesleges kör. Olyan tempóban haladunk, ami a leghatékonyabban juttat el a célhoz.

 

Magasabb konverzió kisebb költség

Egy olyan tartalomra épülő ügyfélszerző rendszert, egyrészt bizalmat épít így  könnyebben mondanak majd igent az érdeklődő ügyfelek. Másrészt kiváltja a hirdetéseid egy részet vagy egészét, amivel nem kevés pénzt spórolsz.

skálázható rendszert építünk

Amit felépítünk, az hosszú távon automatán is tudja hozni az ügyfeleket. Ráadásul mivel a mentorálás során a szakmai tudást is megkapod simán fel tudsz egyedül is építeni egy új rendszert egy új termékre vagy célcsoportra.

Ez mind része a mentorálásnak

🤩 Megnézük a célcsoportod és problémáikat

🧠 Átbeszéljük vannak-e akadályozó hiedelmeid

💣 Összerakjuk az ellenállhatatlan ajánlatod

💵 Elkészítjük a landing és sales oldalaid

📣 Kiválasztjuk a marketing csatornáidat

⚙️ Felépítjük az organikus marketing rendszered

🚀 Megalkotjuk a komplett tartalom stratégiád

📷 Elkészítjük a konkrét tartalmakat

⏰ Megnézzük hol lehet javítani a hatékonyságodon

🪄 És amire még szükséged lesz időközben

kinek való és kinek nem

Vágj bele, ha…

Már van egy megalapozott szolgáltató vállalkozásod 

Úgy érzed állandóan dolgozol mégsem növekszik eléggé a céged

Nem akarsz tovább függni az egyre dráguló hirdetésektől

Szeretnéd, ha az ügyfeleket nem vadászni kellene, hanem ők jönnének hozzád

 

Nem ez a te utad, ha…

Nem szeretnél csinálni semmit a marketingeddel

Elvagy az állóvízben és nem érdekel ha nem lesz több bevételed a cégedből

Nem vagy hajlandó tartalmat készíteni vagy készítettni semmilyen formában

Nem akarod belefektetni az időt és az energiát a vállalkozásod fejlesztésébe

 

Ha új vagy itt

Ezért dolgozz velem.

Az eredmények magukért beszélnek. A mentoráltjaim elkötelezettebb ügyfeleket vonzanak be, hirdetések nélkül.

A mentorálás működik. Én idén megdupláztam az árbevételem, amit nagyban a mentoromnak köszönhetek.

Vegyél ki 2x értéket. Célom, hogy minden egyes ülésen legalább kétszeres értéket adjak neked, mint amennyit beleteszel.

Fektess be egy mentorba. Egy mentor vagy coach az egyik legjobban megtérülő befektetés, amit tehetsz. Ha úgy érzed, mellettem tennéd le a voksod, megtiszteltetés lenne veled dolgozni.

Ha nem hiszel igazán abban, hogy meg tudod változtatni az életedet és a vállalkozásodat, ígérem, nem fogod. De ha azt gondolod, “én is ezt akarom” – dolgozzunk együtt, hogy elérd a céljaid.

jelek, hogy készen állsz a mentorálásra

1

Mostanában nem érzed a szikrát. Sőt, a mindennapi kihívások és a vállalkozásod növekedése között valójában túl nyomasztónak érzed, hogy a céljaid elérésére gondolj.

2

Úgy érzed, hogy szükséged van egy partnerre – valakire, aki tanácsot ad a stratégiával kapcsolatban, objektív és őszinte nézőpontot kínál a döntésekhez, és segít eligazodni a trükkös marketing beszélgetésekben, az érdeklődőtől a vásárlásig.

3

Túl sokáig bíztál abban, hogy a ügyfelek varázsütésre megjelennek. Át kell venned az irányítást, mielőtt a káosz elevenen felfal.

4

Már építed a vállalkozásodat, és tudod, hogy jobban is csinálhatnád, de úgy érzed, hogy a jelenlegi tudásoddal nem tudsz a következő szintre lépni.

5

Félelmetes mennyiségű marketing feladat vár, amiket már hónapok, esetleg évek óta el akarsz végezni. Tudod, hogy képes lennél a marketinggel haladni, ha tudnád mire, mikor és mennyit szánj a korlátozott idődből.

6

Úgy érzed a jelenlegi információ áradat főleg káoszt teremtett a fejedben, mint rendszert és fogalmad sincs mi legyen a következő lépés a vállalkozásodban.

7

Azt gondolod, hogy az élet csodálatos lenne, ha csak olyan vevőid lennének, akik értékelik a vállalkozásodat. Hol vannak ezek?

foglalj időpontot
Egy kötetlen beszélgetésre

Ha kíváncsi vagy milyen egy mentorral dolgozni, próbáld ki az ingyenes 30 perces beszélgetést, és ízelítőt kapsz hogyan is nézne ki egy ülés.

Válaszolok minden kérdésedre, és adok pár ötletet és módszert, amit akár azonnal kipróbálhatsz.

Nincs nyomás, hogy elkötelezd magad. De ha a hívás végén többet szeretnél megtudni arról, hogyan segíthetnék továbblépni, felvázolom hogyan tudnék a legjobban segíteni a vállalkozásod növekedésében.