Kedvenc marketing eszközeim

Az online marketingben számtalan eszközzel, bővítménnyel, szoftverrel lehet elérni egy célt.

Itt összegyűjtöttem, hogy én, milyen online marketing eszközöket használok a feliratkozó gyűjtéshez, email automatizációkhoz, termék értékesítéshez, grafikákhoz, szövegíráshoz és így tovább.

Wordpress.org

A WordPress.org egy CMS (content management system) azaz tartalommenedzsment rendszer, amivel fejlesztői tudás nélkül tudod a tartalmakat online megjeleníteni.

Ez a blog, amit most olvasol is WordPress.org-on fut. 

MEGNÉZEM

Divi

Divi

A Divi a legnépszerűbb prémium WordPress theme (sablon) amit az Elegantthemes.com fejleszt. Akik máshoz vannak szokva, gyakran kritizálják, de szerintem évi $89-ért ajándék. 

Vizuális szerkesztőjével bármilyen oldalt könnyen létrehozhatsz.

MEGNÉZEM

ActiveCampaign

Active Campaign

Email marketing ma is az egyik legjobban konvertáló csatorna. Ezért nem is mindegy mit használsz. Én sok teszt utén az ActiveCampaign-t választottam és nem bántam meg. Értő kezekben félelmetesen hatékony eszköz az email lista lehetőségeinek kiaknázására.

MEGNÉZEM

optinmonster

Optin Monster

Sok popup eszközt teszteltem mire megtaláltam az Optinmonstert. Felugró, beúszó, szövegközi, és még ezer más féle ablakot tudsz vele létrehozni. Intuitív szerkesztői felülete van, számtalan könnyen személyre szabható sablonnal plusz  nagyon jól integrálható. Lead generáláshoz, csalikhoz szinte már kötelező eszköz.

MEGNÉZEM

ubersuggest

ubersuggest

Egyik legjobb belépő SEO eszköz. A funkciótára nagyon hasonló a nagy nevű SEO eszközökéhez: kulcsszó tervező, url elemzés, backlink térkép, SERP adatok és még sok más hasznos. Minden alap funkciót tartalmaz, és szuper felhasználóbarát.

MEGNÉZEM

Grammarly

Grammarly

Ha angol nyelven kommunikálsz, akkor ez az eszköz lesz a legjobb barátod. Ellenőrzi a helyesírást, szinonímákat javasol a váltazatosabb fogalmazásért, figyeli a hangnemet. Beépíthető az email fiókba, google docs-ba, word-be, de ellenőriz közösségi médián is. Szóval viszlát helyesírási hiba.

MEGNÉZEM

hemingway editor

Hemingway Editor

Ha írsz fontos, hogy az könnyen fogyasztható legyen. A Hemingway Editor segít leegyszerűsíteni a szöveget, kigyomlálni a felesleges összetett mondatokat. A végén kapsz egy értékelést, amiből megtudod, hogy a szöveged megértéséhez hányadik osztályos szövegértési tudás kell. 

MEGNÉZEM

canva

Canva

Ha gyorsan, egyszerű képekre van szükséged, mint például facebook hirdetés kép, vagy blog poszt borítókép, akkor a Canva tökéletes eszköz. Amellett, hogy szuper egyszerű használni, a számtalan template segítségével még a design megoldást is a kezed alá teszik.

MEGNÉZEM

figma

Figma

Ha komplexebb grafikára van szükségem én ehhez nyúlok. Könnyen lehet vele layereket kezelni, színezni így a szerkeszthető vectoros grafikákat pillanatok alatt a saját márkaszíneidre alakíthatod. Könnyű kezelni, ráadásul onlin, így a mentéssel sem kell bajlódni.

MEGNÉZEM

PhotoScapeX

PhotoScapeX

Ez egy desktop képszerkesztő, rengeteg funkcióval. Szerkesztésre és képek effektezéséhez is szuper, de én főleg képméretezéshez és méret optimalizáláshoz használom, mert szupergyorsan lehet vele dolgozni.

MEGNÉZEM

cloudapp

CloudApp

Képernyő fotókat, videókat, gif-eket készíthetsz vele, amikhez megjegyzéseket adhatsz. Es az egyik kedvenc funkcióm, hogy a képernyőfotót azonnal meg tudod osztani link formátumban, így még csak helyet sem foglal a gépen vagy bármilyen más tárhelyen.

MEGNÉZEM

clickup

Clickup

Rengeteg projekt menedzsment eszközt kipróbáltam már, és ez lett a favorit. Van benne lista nézet, naptár nézet, idővonal, todo lista, munkaidő mérés, és sorolhatnám.

Én a kampányok tervezését már el sem tudom képzelni enélkül.

MEGNÉZEM

Thinkific

Thinkific

A Thinkific erőteljes, minden egyben platform, online oktatóanyagok megosztásához szerintem a legjobb. Csak tartalommal kell feltöltened és cserébe kapsz egy modern, letisztult oktatófelületet, ami mobilon is tökéletesen működik.

 

MEGNÉZEM