Hamarosan:

Bevételnövelés TARTALOMMARKETINGgel

tartalommarketing képzés

Építsd ki a saját bevételnövelő tartalommarketing gépezetedet.

Csatlakozz a vásólistához, hogy elsőkét értesülj, amikor elindul a képzés.

Kinek szól a kurzus?

Azoknak, akik vállalkozóként vagy online marketing szakemberként komoly eredményekre vágynak, mindezt tartalommarketinggel: lead generálástól ügyfélszerzésig, forgalom növeléstől bevétel generálásig.

  • Tartalommarketing felépítése A-tól Z-ig
  • Azonnal alkalmazható tippek és trükkök

  • A tananyag egy életre a tiéd

 

Az emberek 70%-a szívesebben szerez információt egy cikkből vagy blog posztból mint hirdetésből. 

A zaj az interneten nagyobb mint valaha, a hirdetési költségek az egekben, arról nem is beszélve, hogy az emberek 26%-a blokkolja a hirdetéseket a digitális eszközein. A konverziós folyamatra optimalizált tartalommarketing fontosabb mint valaha.

Forrás: Convince&Convert

Mit tartalmaz a képzés? 

TARTALOMMARKETING ALAPOK

Minden, amit a tartalommarketingről tudnod kell, ami tartalmazza a legátfogóbb tartalommarketing szótárt magyar nyelven.

KULCSSZÓ KUTATÁS

Találd meg a legjobb kulcsszavakat, amikre gyorsan tudsz jó helyezést elérni.

TARTALOMSTRATÉGIA

+AJÁNDÉK SABLON

Állítsd össze a tartalom stratégiád, a konverziós funnel minden szakaszára: TOFU, MOFU és BOFU tartalmak, cornerstone technika és tartalomnaptár készítése (plusz odaadom a saját tartalomstratégia sablonomat).

LEAD MÁGNESEK

Elmondok mindent, amit a lead mágnesekről tudnod kell: mik azok, melyik típust mikor használd és hogyan készíts igazán értékes lead mágnest.

MINŐSÉGI TARTALOM KÉSZÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Hogyan készíts tartalmat 7 lépésben. A három legelterjettebb tartalom bemutatása: blogolás, videós tartalom, podcast készítése. Tippek indulás előtt és a tartalom készítéshez.

7 gyakorlati jótanács, hogyan készíts középszerű tartalom helyett minőségi, elköteleződést segítő tartalmakat.

BLOG KÉSZÍTÉS

WORDPRESSBEN

Megmutatom lépésről lépésre, hogyan építsd fel a blogodat WordPressben.

TARTALOM

KERESŐOPTIMALIZÁLÁSA

Minden amit az on-page SEO optimlaizálásról tudnod kell: kulcsszó optimalizálás, meta leírás megírása, cím írás technikák és még sok más.

TARTALOM MEGOSZTÁS ÉS PROMÓCIÓ

Megmutatom hogyan juttasd el a tartalmad az emberekhez: közösségi média promóció, nem csak fizetett hirdetésekkel. Linképítés technikák. Email marketing a hírlevélküldéstől az automatizációig.

Megmutatom hogyan használd az ActiveCampaign-t email automatizációk készítésére (plusz adok néhány alap automatizációs folyamatot, pl üdvözlő folyamat, érdeklődés szelektáló automatizáció, email kurzus folyamat stb)

TARTALOMMARKETING ESZKÖZÖK

Videós oktatóanyag minden eszközről, amire szükséged lehet a minőségi és hatékony tartalommarketinghez: kulcsszókutatás, on-page SEO, képszerkesztés, videó és audió vágás, tartalom naptár, popup készítés, email marketing és analitika.

MÉRÉS ÉS ROI

Megmutatom hogyan mérheted a tartalommarketinged megtérülését. Milyen KPI-okat érdemes meghatároznod és hogyan tudod mérni ezeket. Videós bemutató az analitikai eszközök használatához (plusz kapsz egy riport sablont is ajándékba).

És még sok más…

Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez lesz a legátfogóbb és leggyakorlatiasabb képzés tartalommarketing témában, magyar nyelven.

 

Ez eredmény pedig…

Egy tartalommarketing gépezet, amivel beindíthatod vagy növelheted a bevételedet.

Inkább egy ismerősödnek lenne hasznos a tartalommarketing képzés?

oszd meg vele és szerezz egy jó pontot…

Hamarosan:

Bevételnövelés TARTALOMMARKETINGgel

Send this to a friend